Ensimmäinen postaukseni tähän blogiin oli katsaus chiapuuroihin, joihin meidän taloudessa on aikatavalla hullaannuttu. Helppoja tehdä, makuvaihtoehtoja lähes rajattomasti ja ravintoarvoiltaankin ravitsevaa tavaraa. Avokin ehdoton lemppari on mustaherukka-kiivi ja söisikin sitä mieluiten joka ilta, mutta minä tykkään kokeilla uusia tuunauksia ja tällä kertaa syntyi chia-kerrosvanukasta. Tuomioksi tuli, että se oli ihan syötävää, mutta edelleen ei ole mustaherukka-kiivi yhdistelmän voittanutta.. No, avokkini onkin nirso, minä tykästyin tähän kovasti.
Chia-appelsiini kerrosvanukas soijajogurtilla
Chiansiemeniä
Alpro soija-kookosjogurttia
Steviaa
Ceylon kanelia
Bourbon vaniljaa
Ripaus suolaa
Appelsiinia
Laita chian siemenet turpoamaan, sekaan ripaus suolaa ja nestemäistä steviaa.
Mausta myös soija-kookosjogurttia vaniljalla ja stevialla, mukaan voi ripauttaa myös ceylonkanelia, itse laitoin vain koristeeksi päälle. Kuori appelsiini, halkaise kahtia ja kaavi hedelmälihaa vanukkaan kerroksiin.
Sitten vaan nauttimaan tätä raikasta, loskakeleissä piristävää aurinkoista vanukasta! :)
loading..
Ei kommentteja
Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!
Kiitos kommentistasi! ♥