RAUHAA, RAKKAUTTA JA KOVAA TREENIÄ KUOPIOSSA


Viime viikolla vihdoin pääsin käymään serkkutytön luona Kuopiossa. Päivä olikin aivan huikean hauska shoppailuineen ja hippi hengailuineen - kovaa treeniä unohtamatta. Shoppailuista tulossa oma postauksensa, sillä sen se tarvitsee. Eipä tätä treenikuteissa viihtyvää tyttöä usein sellaisissa vaatetuksissa nähdä. ;)


En ole käynyt kovinkaan montaa kertaa Kuopiossa Matkuksen ostoskeskusta pidemmällä. Kuopio osoittautui kivaksi ja kauniiksi kaupungiksi. Tutustuminen aloitettiin tietenkin torilta, joka sijaitsee kivenheiton päässä Monan asunnolta.

Torilta löytyi kiva konttiravintola Morton, jossa käytiin tankkaamassa burgereilla illan treeniä varten. Ja pitihän toki maistaa myös rouva Mortonin taivaallista suklaakakkua. Tosin tämä syötiin puoliksi, joten vältettiin makeaöverit. :DIloiset kesähipit ja Kuopiolaista katutaidetta. Köpiksessä nähdyn graffittitaiteen jälkeen nämä suhrut ovat hieman tylsähköjä. Nyt skarpatkaa Kuopiolaiset seinäntuhrijat!


Torin hulinoiden jälkeen suunnattiin rauhoittumaan kauniiseen valkeisenlammen puistoon. Paikka oli todella kiva, juuri sellainen täydellinen kesähengailu paikka, johon kahden rauhaa ja rakkautta hakevan hippitytön on hyvä piiloutua viettämään aikaa. Päivä oli kuuma, mutta vaikka en harrasta uimista tähän aikaan vuodesta muutenkaan, olisi valkeisenlampi jäänyt kokeilematta. Sievä, mutta likainen pieni lampi.

Siellähän se Puijo häämöttää vastarannalla - treenikuteet niskaan ja sinne siis!Ajellessa tienpäältä bongattu mahtava kesäkärry ja sen upea, harmaa harmaahapsinen kuljettaja oli kyllä päivän piristys! ;)
Mukaan matkaan haettiin toinenkin Kuopioon pesiytynyt serkku-tyttö ja suunnattiin Puijolle porrastreeneihin. Olympuksesta loppui akku, joten loppupäivä dokumentoitiin Monan kännykän turvin.

Puijon 277 askelmaa vallattiin juosten, hyppien ja loikkien. Rankkaa, mutta älyttömän hauskaa!! Treenin päälle temppuiltiin porukalla ja saatiin mielettömiä onnistumisia - itse löin käsillä seisonnan ennätykseni. 


Treenipalkkariksi oli Questbaarin marjapatukkaa.. Hyi hemmetti.. Saa jatkossa jäädä kaupan hyllyyn, kaameeta skeidaa.. :DSeuraavassa postauksessa Ida go fashion, style by Mona - stay tuned.. ;)

Peace and love, 

Ida


2 kommenttia

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top