IDA


Blogia kirjoittaa elämäntapahaaveilija, joka hurahtaa milloin mihinkin ja jonka mielestä kaikki on mahdollista kun tahtoo tarpeeksi. Kaikilla meillä unelmia, pieniä tai suuria ja ne vain odottavat toteuttamistaan. 

Olen entinen sohvaperuna, joka vihasi liikuntaa ja eli kaikesta sokerisesta, rasvaisesta ja pitkistä illoista sohvalla. Tuolloin suuri haave oli oppia nauttiman liikkumisesta ja edes ripauksen verran arvostamaan itseään. Vuonna 2012 aloin opiskella hiljalleen uusia elämäntapoja, johon kuului liikunta- ja ruokailutottumusten muuttaminen. Tänä päivänä liikkuminen on suuri ja rakas osa elämäntapaa, joka antaa valtavasti iloa. Mielestäni jokaiselle löytyy se oma tapa liikkua ja sitä kautta voi löytää sitä aitoa liikkumisen iloa.

Opiskelen liikunta-alaa Tanhuvaaran urheiluopistolla ja haaveilen alan yrittäjyydestä - minun suuri unelmani on auttaa muita toteuttamaan omiaan ja löytämään itsestään ne parhaat puolet ja ilon liikkua. Lisäksi olen voimistelukoulu- sekä bodyweight training -ohjaaja ja Suomalaisen vaatebrändi Biancaneven edustaja.

Sydäntä lähellä liikkumisen ja eläinystävien kanssa puuhaamisen lisäksi ovat valokuvaus, matkustaminen, ystävät, kupponen kahvia ja ennen kaikkea ne arjen pienet, kauniit hetket. 

Tervetuloa mukaan blogiini! ❤ 

SoMesta löydät minut... 

INSTAGRAM: @iitus_ tai unelmahommia
FACEBOOKISSA: Unelmia ja toteutushommia
Ei kommentteja

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top