BUCKET LIST 2016

 

"On erikoista, kuinka paljon ihminen käyttää energiaa huomisen kuvitteluun vaikka huomisella ei ole aikomustakaan kulkea noiden valmiiksi ajateltujen reittien mukaan.."
Aion silti olla rohkea ja kapinallinen luodessani itselleni listan asioista, joita aion toteuttaa vuoden 2016 aikana. En tiedä kuinka realistisinen lista on toteutettavaksi ja mahtuvatko sen asiat edes tähän vuoteen, ajalla kun on paha tapa hurahtaa ohi ihan huomaamatta. Jotkut saattavat siirtyä seuraavalle tai seuraaville, mutta eikös se niin ole, ettei se päämäärä vaan matka? Olen kuitenkin tapojeni vastaisesti päässyt yllättävän kovaan vauhtiin listalla olevien asioiden toteuttamisessa ja tältä lista näyttää hieman avattuna, mitä tavoitteillani meinaan.

BUCKET LIST 2016

Käydä hiihtämässä

Pohdin hiihtämisen jättämiä ala-aste traumoja >tässä< postauksessa ja lopulta onnistumisen riemua >täällä< kun sain vanhat traumat selätettyä. Kartoin tätä lajia ihan liian monta vuotta, hiihtäminen on aivan mahtavaa! :)

- Treenata voimaa!
Vihaan sitä,että olen heikko. Tahdon saada voimaa ihan koko kroppaan!


- Vierottautua sokerista (ja etenkin suklaasta)
Tämä tuskin kaipaa selittelyjä.. Tahdon sokerista eroon, koska se vaikuttaa aivan liikaa elämääni tuomatta siihen mitään hyvää tullessaan. Tunnesyöpöttely saa luvan loppua ja sokerihuumassa hörhöily @_@!


 photo mellia_zpsx16zy4wt.png


- Oppia välttämään mättö-övereitä
Koska joskus karkaa tarpeettoman pahasti lapasesta eikä sitä morkkista ja mahakipua kestä. Se vanha kunnon kohtuus.. 

- Saada kynnet ja kynsinauhat kuntoon
Käteni ovat kamalassa kunnossa ja asia vaivaa todella kovasti.

- Paritanssikurssi 
Olen vihdoin selättänyt ujouttani sen verran, että tahtoisin opetella tanssimaan ja nauttia kesäisistä illanvietoista tanssien merkeissä (onks tää kanssa sitä tätiytymistä??!)

- Saada houkuteltua kumppani mukaan ks. kurssille
Tämän osion ehdottomasti haastavin tehtävä.. :'D

- Matkustaa ulkomaille
Menolippu Kanarialle CHECK! 

 photo aitijasisko_zpsj3yn4m52.png

- Tehdä reissu jonnekin äidin ja siskon kanssa
Koska äiti ja sisko on vaan parasta seuraa ja laatu-aika kodin ulkopuolella tällä porukalla olisi tervetullutta vaihtelua ♥

- Venytellä ahkerammin
Olen pysynyt  tässä yllättävän hyvin! 
Joka viikko useampana iltana n. 20-30 minuuttia kerrallaan. Hyvä minä!

- Saada tehtyä spagaatti
Päämäärä listan edelliselle kohdalle. Tästä oma postauksensa joskus.

- Saada vedettyä leukoja kuminauhan avustuksella..

CHECK!- Ja lopulta ilman kuminauhan avustusta
Nooh...ei ihan vielä, mutta ehkä jonain päivänä vielä.. Nyt tulee hikiseen yhden puolikas tai jos oikein on voima kohdallaan niin saatan yhden saada.

- Tutustua tankotanssiin
Olen haaveillut tästä jo vuosia, tänä vuonna on päästävä!

- Tutustua ilmajoogaan
Laji vaikuttaa testaamisen arvoiselta!

- Kokeilla uusia liikuntalajeja
Innostun aina kaikenlaisesta ja palan halusta päästä kokeilemaan kaikkea uutta. 

- Pyöräillä kesällä pidempiä matkoja
Keväällä 2014 pyöräilin paljon kun ajokorttini oli hyllyllä..ehheh.. ehkäpä pitää ottaa taas parit ylinopeussakot, että olisi pakko pyöräillä. :'D Tuolloin tuli taitettua fillarilla suutaansa 15 kilometrin tallimatka useampana päivänä viikossa. 

- Juosta cooper
Jälleen näitä kouluaikaisia traumoja. Olen päättänyt selättää niitä niin monta kuin ikinä pystyn ja cooper on yksi listan kärkiasioista. En viitsinyt ylä-asteella edes yrittää vaan kapinallisena teininä istuin kentän laidalla. Nyt on aika korjata asia.

- Pitää kesälomaa
Moista olekaan tullut  pidettyä sen jälkeen kun aloitin kesätöissä 12-vuotiaana. Ehkäpä olisi korkea aika höllätä vähän..

- Tutustua uusiin Suomalaisiin kaupunkeihin/kyliin
Matkustus- ja kokemusintoni on ollut koko vuoden alun ylimmillään. Tahdon nähdä ja kokea kaikkea uutta ja Suomessa on paljon paikkoja, jotka täytyy nähdä!

- Käydä kehonpainolla treenaamisen kurssi
Tämä olisi tavoitteena suorittaa kesäkuussa.

- Viettää kesällä paljon aikaa mökillä
Joka kesä siitä on ollut puhetta, mutta päivät ovat jääneet aivan liian vähäisiksi.. ehkä tänä kesänä vihdoin.. ♥

- Oppia seisomaan käsillään 
Koska keksin itselleni kokoajan haasteita, tämä on niistä yksi jonka ehdottomasti tahdon oppia hinnalla millä hyvänsä! Tahdon oppia hallitsemaan kroppaani.

- Tekemään silta
Pidin tätä mahdottomana, mutta sitten yhtenä iltana se vain tapahtui.. Voisiko ihmislapsi onnellisempi olla.. :D- Löytää jalkaani sopivat korkokengät
Tämä on kulkenut joka vuonna listoilla mukana.. Tuskin tänäkään vuonna, mutta toivossahan on hyvä elää. Tähän voisi vielä lisätä, että plussaa olisi jos ne olisivat vielä kauniin näköisetkin eikä mallia mummo... Oikeesti tää on KRIISI naisellisuudelleni.. :'D

- Opetella kävelemään niillä
Sekin vielä.. huh. No, jos opin seisomaan käsilläni, ehkä tämäkään ei aivan mahdotonta ole.- Oppia viihtymään muissa kuin treenivaatteissa
Tunnen itseni aina hieman oudoksi, mutta ehkäpä jonain päivänä löytyy sellaiset kuteet joissa voi oikeesti viihtyä ja vielä näyttääkin joltain muulta kuin salille tai tallille menijältä.

- Oppia viihtymään kropassani
Jos jonain päivänä voisin oikeasti olla tyytyväinen kroppaani ja viihtyä siinä päivässä toiseen, näyttipä vaaka tai sentit mitä hyvänsä.

- Hahmottaa ajatusta, mikä minusta tulee isona
Kahteenkymmeneenkuuteen ikävuoteen mennessä asia ei ole vielä hahmottunut, mutta ehkä tämä on se vuosi kun lyödän vihdoin itseni ja suunnan elämälleni.. :D

- Käydä Linnansaaressa
Viimeisestä kerrasta on jo aikaa. Tahdon takaisin sekkailemaan niille poluille ja istahtaa kalliolle nauttimaan Saimaasta hyvässä porukassa.- Toteuttaa uusia valokuvausprojekteja ja oppia enemmän järjestelmäkamerasta sekä valaistuksesta

Pääni kuhisee ideoita, pakko päästä toteuttamaan! Vapaaehtoiset mallit, saa ilmottautua uhreiksi, että voin harjoitella.. ;)

Kun nämä alla olevat toteutettiin en ymmärtänyt studiovalaistuksesta tai kameroista yhtään mitään. Nyt kun olen hieman opiskellut aihetta, tahtoisin päästä koettamaan miten saan teorian toteutettua käytännössä.

 photo project_zpskj9zfk9e.pngEi kommentteja

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top