ELETÄÄN KUIN VIIMEISTÄ KESÄPÄIVÄÄ..


Vielä viime viikolla meille näyttäynyt kesä näyttää jälleen hyljänneen tämän kurjan pohjolan kolkan. Tuulee, sataa, kaikkia vituttaa ja on niin kylmäkin, että kirjoitan tätä sormikkaat kädessä. En anna sen vaikuttaa mielialaani, minä valitsen asenteeni eikä se minua. Myrskyn jälkeen on aina pouta sää. Eron ja ihmissuhde helvetin jälkeenkin on aina pouta sää. 


Viime kesä oli surkein tähän saakka eletyistä. Se ei jättänyt kovinkaan montaa hyvää muistoa jälkeensä - se oli ainoastaan täynnä ahdistusta, surua, epävarmuutta ja erittäin synkkiä ajatuksia. Kuinka mielelläni olisinkaan nauttinut kesästä ja elämästä, mutta suru sulki yksinäisyyden koteloonsa murehtimaan. Se tunne myllykkä oli niin suuri koettelemus, että tunnen sen yhä yhtä selkeästi kuin eläisin sitä aikaa vieläkin. Joskus muistelessani kaikkea sitä, uhkaa kyyneleet kihota silmiin silkasta ahdistuksesta. Katkeruus kuiskii kurjia ajatuksiaan, mutta yritän sulkea korvani niiltä ja muistaa, että asiat ovat nyt ihan hyvin tai ainakin ne voisivat olla huonomminkin.

Uskon silti kokemuksen rankkuudesta huolimatta, että sen kaiken läpi käymiselle oli tarkoituksensa. Se kasvatti ihmisenä, opetti antamaan anteeksi ja hyväksymään sen, ettei elämässä kaikki ole aina niin mustavalkoista kuin voisi kuvitella. Se opetti tarttumaan pieniin hetkiin ja arvostamaan niitä. Se opetti, että mitä tahansa saattaa tapahtua ja kaikki voi muuttua hetkessä.
Yksi tunne kuitenkin puskee ylitse niiden kaikkien nöyrien ajatusten. Se on tahto elää sellaista elämää, jota rakastaa. Nähdä toivoa huomisessa, löytää tervettä itsekkyyttä. Enää en koskaan aio elää liikaa toisia varten, tahdon elää ja hengittää koko olemuksellani niitä asioita, jotka koen tärkeiksi ja tavoittelemisen arvoisiksi. En enää milloinkaan anna kenenkään muun määritellä sitä, mikä on elämisen arvoista ja kuinka minun pitäisi elää. 
On aika ottaa menetetty viime kesä takaisin korkojen kera.

Tänä kesänä aion...

elää..

nauttia..

kokea..

tuntea..

Satoi tai paistoi.Niin ja aionpa olla ensimmäistä kertaa eläissäni rohkeasti bikineissä piittaamatta siitä miltä näytän.. :D

Kesä, täältä tullaan!

Ei kommentteja

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top