KENKÄHANKINTOJEN UUSI LUOTTOMERKKI - ESPRITVaatteiden ja etenkin kenkien hankinta on ollut minulle monestakin syystä hieman turhauttavaa. Pitkälle ja harteikkaalle tyypille, joka tallaa teitä eteenpäin koon neljäkymppi ja mallin leveä räpylällä, voi pukeutuminen ja jalkineiden osto olla toisinaan melko haastavaa. Shoppailu kerroista prosentuaalisesti reippaasti yli puolet ovat päätyneet siihen, että palaan kotiin tyhjin käsin ja katselen kateellisena ystävieni ostos-saalista.

 Ylimääräisten kilojen lähdettyä tilanne on toki hieman helpottunut ja olenkin tullut rohkeammaksi pukeutumisen suhteen, mutta ei se ole poistanut sovituskoppi kriisejä kokonaan - kenkien sovittamisesta nyt puhumattakaan. Tosin tämän kevään ja kesän aikana olen shoppaillut normaalia enemmän ja jopa vielä ollut tyytyväinen hankintoihini. Esimerkiksi olen oppinut epäluuloistani huolimatta viihtymään Kuopiosta hankittuissa Styled by Mona -kuteissa, jotka tuntuivat alkuun aikamoiselta revittelyltä omaan makuuni. Trikoosankarista on alkanut kuoriutua jo vähän tyttömäinen - olinhan sentään ensimmäistä kertaa eläissäni juhannusjuhlissa minihameessa! Enkä edes tuntenut oloani kovin kiusaantuneeksi.. Ihmeiden aika ei ole ohi - tai ehkä vain otin muutaman rohkaisevan liikaa. Vuosien varrella on kuitenkin muodostunut jokunen luotto vaatemerkki pelastukseksi, joista olen löytänyt itselleni kriisien aikaan edes jotain päälle pantavaa. Yhdestä näistä kuoriutuikin äskettäin uusi luottokenkä merkki, josta voi jatkossa lähteä uusia pareja katsomaan. Viime viikolla ylitinkin itseni löytämällä kahdet kengät ja takin samalla ostosreissulla - kuvitelkaa, ne shoppailuinhokkini kautta aikojen! Ne, jotka ovat aiheuttaneet kaikkien näiden vuosien aikana lukemattomia harmaita hiuksia ja turhautumisia. Mitä huojennusta voikaan tyttö tuntea kun löysi uuden merkin, jonka valikoimasta voi alkaa katsastaa kenkiä tähän hankalaan jalan malliin. Espritin vaatteita on toki löytynyt jo kauan kaapistani, mutta kenkä valikoimaa en ole aiemmin edes ajatellut katsoa, koska kriisi..


En ole koskaan löytänyt mukavia (saati sopivia) varvassandaaleja ja olenkin saanut hikoilla kesäni joko tennareissa tai niissä perus crocseissa, jotka eivät juuri istu mihinkään kauniisiin kesävaatteisiin. Nuo Espritin varvassandaalit ylittivät odotukseni olemalla pehmeät, mukavat jalassa eivätkä edes näyttäneet liian kapeilta lestilleni. Eilen läpsyttelin niillä miltei kilometrin yhtä soittoa ja hyvin taittui. Saman mukavuuden sain todeta noiden tennareiden kanssa, jotka istuvat ahdistamatta lestiä, mutta näyttävät silti siroilta ja sieviltä. Ehkäpä löydän tämän merkin valikoimista myös ne kauan puhutut korkokengät ja kruunaan itseni vihdoin ja viimein oikeaksi naiseksi? No, saahan sitä tyttö haaveilla.. Nämä ainakin pistivät verkkokaupan valikoimasta silmään, ei liikaa korkoakaan.Molemmat kengät löysin tällä kertaa Sokokselta, mutta ilahduin saadessani tietooni Espritin ottaessa yhteyttä, että heillä on verkkokauppakin, joka toimii osoitteessa http://www.esprit.fi. Kun yhdistetään hankalasti puettava ja kiireinen ihminen, joka vielä mieluummin karttaa sovituskoppeja on verkkokauppa on pala taivasta. Ensimmäiseksi tietenkin hämmästyin, miten en ole älynnyt penkoa Espritin verkkokauppaa itse netin ihmeellisestä maailmasta, sillä olenhan löytänyt kyseiseltä merkiltä vaatekaappiini jo monta luottokappaletta. Verkkokauppa on vieläpä selkeä ja mukava selattava - hullaannuinkin valikoimasta aika tavalla ja selailin valikoimaa paitsi Suomen kesää silmällä pitäen niin myöskin marraskuista Kanarian matkaa ajatellen. Koska elän nyt mekkobuumini kultakautta, löysinkin valikoimasta monia mekkoja, jotka saattavat päätyä Kanarialle menevään matkalaukkuun. Sama koskee bikinivalikoimaa. Jos ei työkiireiden tai Suomen epävakaan sään vuoksi ehdi mekoissa ja bikineissä hengailusta nauttimaan niin marraskuuta odotellessa - Kanaria täältä tullaan!  
LUE MYÖS: STYLED BY MONA

Ei kommentteja

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top