ENÄÄ KOLME YÖTÄ KESÄÄN


Kolme yötä ja pomppaan aamulla aikaisin viime aikoina tutuksi tulleen Onnibussin kyytiin. Matka kohti kesää voi alkaa kun suuntaan kohti Helsinki-Vantaata ja lennän Kanarialle. Ihanaa, vihdoinkin lomaa! Ja kerrankin jotain erilaista, mitä yleensä arki tarjoaa. Vaikka tulee kyllä kova ikävä hevosia, koiria ja koko perhettä ja välillä mietin miksi tuhlaan lomaviikkoni johonkin etelänlämpöön, mutta tarviin sitä just nyt enemmän kuin koskaan.. Koska aurinkovitsku ja univaje...
Odotan, että pääsen nauttimaan rannalle kävelyistä ja treeneistä. Pitkistä päivistä ilman mitään velvotteita. Ihanaa kun saa viikon ajan rytmittää päivänsä juuri kuin haluaa. 


Lomaa odotellessa tämä viikko on ollut aika haipakkaa tahtia. Tänään vapaapäivä vierähti lenkkeillessä ja treenejä kertyi reilun parin tunnin verran kävelyiden päälle. Innostuin salilla temppuilemaan varsinaisen treenini lisäksi ja sitten vielä kotona pitkät venyttelyt sen salireissun päälle. 

Spagaatti molemmilla jaloilla on taas edistynyt hieman. Ylemmässä kuvassa, vasemman jalan johtaessa, kärsin jo viipyä spagaatissa ja samalla venytellä vaikka yläkroppaa. Toinen puoli venyy huomattavasti huonommin, mutta sekin on alkanut sulaa ja kinnaavat lihakset alkavat suostua yhteistyöhön. 

Tuleva lomaviikko tulee taatusti sisältämään paljon joogaharjoituksia, venyttelyä ja lisäksi Taru on luvannut tehdä mulle kehonpainolla suoritettavat rantatreenit. En malta odottaa, että pääsen fiilistelemään sitä kaikkea etelänlämpöön! 


Kivaa loppuviikkoa kaikille, ehkäpä seuraava postaus blogiin onkin sitten lomaterkut Kanarialta! :)


2 kommenttia

  1. Ihanaa, aurinkoista ja ennenkaikkea ansaittua lomaa <3 U go girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru, ainakin se todella oli tarpeen.. <3

      Poista

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top