HULLAANTUMINEN TANKOTANSSIIN


Bucket list:llä on ollut ollut tälle vuodelle monta kohtaa, mutta yksi on poltellut aikalailla ylitse muiden - nimittäin päästä kokeilemaan tankotanssia.

Nyt sainkin kolmipäiväisen privaattikurssin ihan kotona, aika luksusta! Kurssia saapui pitämään kaverini roudaten tankonsa meille treenikalustoksi. Jarnohan toki muistutti heti ensitöikseen, että tankoahan meille ei sitten tule omaksi. No kultaseni.. jos sellainen jonain päivänä kotoa löytyy kuitenkin, sori jo etukäteen..Kyllähän sä tiedät mut. Kun hullaannun jostain, se on menoa sitten. 


Treenaaminen on aina hauskaa, mutta tankotanssi tarjosi kyllä sellaiset naurun remakat, että en ole varma onko vatsalihakseni oikeastaan kipeät enemmän nauramisesta vai siitä, että tottumaton kroppani joutui töihin kun ponnistelin kertatoisensa jälkeen tangolle ylösalaisin roikkumaan - siis aina kun pääsin ylös saakka. Enimmikseen tykkäsin roikkua ihan apinana.. :,DTavoiteltiin tangolle mun gorillamaiselle olemukselle hieman enemmän kissamaisuutta. Kolmantena päivänä tangolle nousemuksesta sitten vihdoin alkoi tapahtua hieman muutosta keveämpään liikkumiseen ja moni juttu alkoi sujua ihan toisella tapaa. 

Jotain niin huumaavaa touhua, tahtoo lisää!   


Suurkiitos Katalle näistä kolmesta päivästä! Tanko-opetuksesta, ajatuksien vaihtamisista ja terapeuttisista keskusteluista.

Katan blogiin pääsee osoitteessa; http://retkivanukas.m-nation.fi. :)

Olo on tosi inspiroitunut nyt. Starttasin myös uuden ruokavalion, jossa ruokamäärä tosiaankin oli taas noussut melkoisesti enkä ole siitä ollenkaan pahoillaan! Ruokavalio natsasi mulle just eikä melkein. Sitten tänään vielä kolahti mailiin uudet treeniohjelmat, jotka pitivät sisällään paljon muutoksia ja treenit vaikuttaa mielenkiintoisilta. Huomenna pääsee sitten taas arkitreenien pariin ihan uudella innolla. 

Ei kommentteja

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top