BILE- JA PIZZAKUURIN AIKAA - KATSAUS 10 VUODEN TAA


Jos joku olisi kymmenen vuotta sitten tullut pokkana mulle ja Katalle kertomaan kesken dokausreissun, että "Kuulkaas tytöt ku kymmenen vuoden päästä te ootte salilla pumppaamassa ja venyttelemässä" ei olisi naurun remakalle tullut loppua koskaan. Vitsiä aiheesta olisi väännetty lakkaamatta ja otettu kyytipojaksi kylmää huurteista ja samalla siinä savuteltu muutamat tupakit. Ei olisi tiedetty mitään tylsempää touhua kuin joku jumppaaminen ja varmasti ei olisi halveksuntaa peitelty. Olihan elämää huomattavasti mukavampaa viettää mukia ottaen, päivien, kuukausien, vuosien nestepöhö kasvoilla ja keskivartalolle kertyneenä. Aina sai hävetä ja sen takia piti aina ottaa vähän lisää, koska elämää ei kestä selvinpäin. 


Mutta niin vain ne ajat muuttuu.. 😏 Silti on hauskaa muistella välillä menneitä vaikka nykyään ei enää tehdäkään sitä kaljakorin kera. Katseltiin nostalgian vuoksi IRC-galleriasta eli vanhasta kunnon galtsusta kuvia menneiltä vuosilta ja tässä muutama helmiotos. Jos menneisyyden meikäläiset olisi nauraneet meidän nykyisille jumppajutuille niin tasapuolisuuden nimissä pakko myöntää, että nuo kaksi pöhöttynyttä otusta saivat kyllä samalla mitalla takaisin. 

Saaneen esitellä the RUOKAYMPYRÄ:


Varsin terveellistä ja ravitsevaa vai mitä? 😏
Yhteisen kodin, huurteisten iltojen ja lukuisten bileiden lisäksi oli arjen iloa saada hurauttaa hissillä suoraan kaksi kerrosta alaspäin ja olla suoraan pizzeriassa ja kuulla se iloisen pizzeriamyyjän tutuksi käynyt tervehdys: "Kinkku, herkkusieni, tuplajuusto, kebab? Se tavallinen!

No, oli meillä joskus satunnaisia terveyspuuskia. Silloin otettiin kanasalaattia.. ja lisukkeeksi pizza tai kebabrulla. 

Silloin kun ei päästy dokaamaan, leikittiin, että dokataan... Älykästä, eikö..


Ja kyllä sitä joskus käytiin terveyspuuskan yllättäessä ihan salillakin. "Rankat" salitreenit palkittiin kylmällä huurteisella, tupakilla ja erittäin juustoisella kukkakaaligratiinilla. Kello kuuden jälkeen ei saanut syödä mitään, mutta onneksi juoda sai. Kaljaa. 


Kaikkea tätä kyseenalaisella lämmöllä muistellen, mutta kyllä nykyään on kivempaa.. 😘


Käy kattoo edellisestä postauksessa millaista meininki on tänä päivänä. Kyllä sitä vaan osaa näiden muisteluiden jälkee arvostaa suuresti.. 😂

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Joo tosiaan.. huh huh.. 😅 no aikansa kutakin, tuskin on enää paluuta noille ajoille.. 😂

      Poista
  2. No joo, on tytöt muuttunu jonnin verran, HYVÄ TE. :-D

    VastaaPoista

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top