SNEAKPEEK! KUVIA KULISSIEN TAKAA


Eilen facebookissa ja instagramissa oli pieni maistiainen siitä, mitä sitä tuli eilinen päivä pitkälti puuhattua, mutta tästä postauksesta pääsee vähän lisää kulissien taa kurkistamaan meidän kuvauspäivää. Tämän lisäksi matskua studiolta löytyy Tarun snäpistä nimimerkin divataru takaa jos meette nyt nopeesti ennen iltaa katsomaan. 😄
Ensin täytyy kertoa, että käsitykseni studiokuvauksesta päätyi elisen ansiosta aivan täysin uuteen valoon. Siis hitto, nehän on BILEET! Jotain aivan huikeaa, varmasti yksi elämän parhaista ja ikimuistoisimmista kokemuksista! Jäykkyys, jännittäminen ja "sano muikku" loistivat poissaolollaan. Tälläiselle huonon itsetunnon omaavalle tytönreppanalle tuo oli niin itsetuntoa hellivä kokemus, että leijun varmasti vielä ensi vuonnakin. Kiitos tästä Villen, joka hoitaa työnsä kuvaajana suurella sydämellä! Aivan mieletön persoona, joka sai jopa tämän esiintymiskauhuisen naisen nauttimaan kameran edessä olemisesta. Jokainen yläasteella kanssani samaanaikaan ollut varmaan muistaa ne jäätymiset ja änkyttämiset luokan edessä. Ajattelin tapahtuvan jotain sen tyylistä, mutta olin ihan väärässä vaikka heti ensimmäisenä poistuttiin mukavuusalueelta pukemalla Ida mekkoon... ja KORKOKENKIIN! Se mekko oli kyllä täydellinen eikä korkkaritkaan hassumalta tuntuneet.. Ja täytyy nyt sen verran avata tarinaa tuon mekon takaa, että ei ollut mikä tahansa rätti vaan se on palvellut Sini Sapotagea yhden gaalaillan verran. Tuon gaalamekon lisäksi kaikenkaikkiaan settejä otettiin viisi erilaista, osa mun poseja ja sitten yhteiskuvia Tarun kanssa. Nyt jokainen nainen, joka ei ole vielä käynyt studiokuvauksissa korjaa tuon virheen kipin kapin. En voi sanoin kuvailla tarpeeksi tuota mieletöntä kokemusta, se on jokaisen koettava! Onpahan sitten mummona seinillä ihmeteltävänä kuvia siitä, miten oltiinkin joskus nuoria ja nättejä. Otetaan tästä kaikki irti nyt ja jokainen hetki talteen. 


Kiitos Taru, että järjestit minulle näin upean kokemuksen. Kiitos Deiville upeasta maskeerauksesta ja lupauksesta opastaa minua meikkauksen saloihin. Sekä tietenkin Villelle, joka sai minut tuntemaan itseni oman elämäni supermalliksi. 
💖💋💃 

Ehkäpä jo viikonloppuna nähdään kuvauspäivän tuotoksia, stay tuned! 

Villen kuvia pääsee katsomaan kotisivuilta www.villepaul.fi sekä facebookista Ville Paul Paasimaa Photography ja instassa villepaasimaa.


2 kommenttia

  1. Ihana ja upea Ida! Sä ansaitsit tän kokemuksen <3 Kiitä myös itseäs, miten upeaa työtä teit studiolla!

    VastaaPoista

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top