REMONTTI PÄIVÄKIRJAT OSA 1 - PURKUHOMMIA JA PUTKIREMONTTIAEnsimmäisen remppa päiväkirjan aika! Hommahan pärähti käyntiin viime viikon alussa ja tarkoitus olisi edetä kerros kerrallaan alhaalta ylös. Jarno sai pari viikkoa remontti lomaa ja sen ansiosta on saatu mukavasti hommia eteenpäin, mutta samaan aikaan alettu jo reilun viikon jälkeen epäillä remonttibudjetin riittävyyttä... Mukaan on nimittäin astunut täysi putkiremontti ja pari muuta muuttujaa. Onneksi on tämä savolainen luonteen laatu on syntyjään erittäin taipuvainen liioitteluun, joten budjettia laatiessa lipsahti aika reilulla kädellä ilmaa. Kerrankin tuosta savolaisesta vitsauksesta saattoi olla hyötyäkin, mutta mennessä näkee olenko oikeastaan vain epärealistinen. 

Tällä hetkellä keskitytään siis työstämään talon kellarikerrosta, jossa sijaitsee pesutilat, sauna sekä entinen perunakellari, jota remontoidaan uuteen käyttöön kodinhoitohuoneena.


 Tavaraa käytiin tiistaina hakemassa yksi farmari- ja pakettiautollinen Kuopiosta saakka. Tuotiin jopa laatatkin mukana 150 km vain todetaksemme, ettei ne olekaan mieleen. Että eikun palautukseen... 😅On remontti toki edennyt vähän muihinkin kerroksiin, ainakin sen verran, että olen yrittänyt höyryttää yläkerran tapetteja irti. Ja on muuten pirullista hommaa, tekipä sen millä konstilla hyvänsä ja sanokaa mitä haluatte. Moni kehui, että kyllä höyryllä irtoaa kivasti ja juu kyllä lähtee; kuin purkka tukasta.. Tosin pikku hiljaa aloin handlata hommaa paremmin, joten ehkä se siitä etenee kun ehtisi taas puuhan pariin ylipäätään. 😅Eikä tietenkään sovi valittaa oman pestin suhteen kun miettii mitä kaikkea miehet alakerrassa joutuu puuhaamaan. Jatkan kyllä ihan mielelläni remontti tilin haltijana, tapetin nyplääjänä, maalarina ja mitä näitä minulle uskottuja hommia nyt onkaan. Isännän talo, emännän tavat ja valinnat.. 😉


Joka aamu noustaan jo varhain ja päivät tuppaa venymään puoleen yöhön tai ylikin kun remppa hommat jatkuu vielä kotiin tullessa visioinnin merkeissä. Remontointi on niin kivaa (tai ainakin sen suunnittelu 😆) ja jännää, ettei nukkua malttaisi. On tosin ollut välillä rankkaa hyväksyä, että nyt ei ehdi treenata kun kaikki aika menee remonttiin ja loput vähät töissä käyntiin ja kouluhommiin. Ollaan kuitenkin koirien ja hevosten kanssa käyty kävelyillä, että pääsee tuulettamaan päätä. Ehkä keväämmällä sitten ehtii jälleen nauttia vapaasta ajasta ja treeneistä, mutta hoidellaan nämä hommat nyt ensin.


Ja kyllähän tätä jaksaa kun tietää, että pääsee sitten vihdoin omaan kotiin... Ei malttaisi odottaa.. Kuten ei sitäkään, että perjantaina tulee tarkastusmittaus meidän keittiöön sekä viimeistellyt piirustukset ja sitten se saadaankin varmaan laitettua tilaukseen... 😍Keittiö jutuista enemmän seuraavassa postauksessa, mutta alla vähän esimakua millaista sinne on suunniteltu.. Ei kommentteja

Jos vierailit blogissani, jätäthän terveiset!

Kiitos kommentistasi! ♥

Back to Top